Boka online - Garanterat bästa pris

Boka

Business@C: bo mer, betala mindre!

Om du väljer att ankomma söndagen före ditt möte och stanna en extra dag erbjuder vi dig 15% rabatt på din vistelse. Välkommen till hos oss i hjärtat av Stockholm!

Undvik onödig stress med en väckarklocka som ringer i ottan och en tråkig kaffe i rusningstrafiken på morgontåg eller flyg.

Ankom dagen innan, så ger vi dig tid att göra vad som faller dig in – Förbered ditt besök i Stockholm som det passar dig bäst! Med datorn, besticken eller löparskorna i högsta hugg! Det är din egentid, på det sätt du vill spendera den!

Vårt nya gym är öppet hela dygnet för dig, eller om du hellre ger dig ut i terrängen så kan vår personal guida dig till de bästa slingorna utifrån vad du gillar!

Du har alltid fri tillgång till vårt Creative Corner där du kan förbereda ditt möte i god tid, eller hålla dig a-jour med dagens världsnyheter.

Även förmånliga erbjudanden om du väljer att besöka vår restaurang eller på ditt inträde i  Icebar. Självklart har vi tillgång till garage på hotellet och det finns avskilda mötesrum att hyra på plats.

Du vaknar upp utvilad till dagens möten i våra nya kvalitetssängar, och startar dagen med vår generösa ekologiska frukost.

Inkluderat i detta erbjudande:
15 % rabatt på Hotellrum | Frukost | Wifi | 24h gym | 10% rabatt på restaurangnotan

fr. 989 kr/natt