Viktig information om Coronaviruset, COVID-19

Coronaviruset, COVID-19, sprider sig just nu över världen som en pandemi. Vi på Hotel C Stockholm vill informera dig och våra andra gäster om att din och personalens säkerhet alltid är vår högsta prioritet. Hotel C Stockholm är just nu öppet som vanligt. Givet den rådande situationen vill vi informera om de extra försiktighetsåtgärder vi vidtar på vårt hotell för att minska infektionsrisken. Vi vill, som alltid, säkerhetsställa en ren och trygg omgivning. Just nu är vi extra vaksamma och följer noggrant de rekommendationer och instruktioner som ges av Folkhälsomyndigheten.

 

Åtgärder Hotel C Stockholm vidtar för att minimera infektionsrisken:

  • All personal har fått instruktioner i hur de bäst ska hantera den aktuella situationen och undvika smitta, allt enligt hälsomyndighetens rekommendationer.
  • All personal uppmanas att tvätta händer och använda handsprit så ofta som möjligt, samt stanna hemma vid symptom på sjukdom.
  • Vi serverar från 16 mars 2020 inga måltider som buffé. Det gäller både frukostservering, luncher samt middagar.
  • Varannan stol i våra matsalar har plockats bort, för att se till att minst 1 meters fritt utrymme mellan gäster upprätthålls.
  • ICEBAR Stockholm har reducerat max antal gäster på samma gång till 30 istället för 60, för att möjliggöra 1 meter fritt utrymme mellan gäster
  • Kökspersonal följer gängse rutiner för hygien, precis som vanligt.
  • Vårt städteam är välinformerade och fokuserar just nu extra mycket på att rengöra ytor och saker som vidrörs ofta, som exempelvis dörrhandtag och hissknappar.
  • Vi har ökat användningen av antibakteriell spray och handdesinfektionsmedel.
  • Vi följer noggrant utvecklingen av hälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar våra rutiner utifrån dessa för att göra vår del i att begränsa smittspridningen.

 

Avbokning

Standardavtalsvillkor gäller. Villkoren för specifika bokningar beror på vilken typ av bokning du har gjort. Information om dina avbokningsregler hittar du i din bokningsbekräftelse.

OBS! Utifrån rådande situation har Hotel C Stockholm valt att göra ändringar i ombokningspolicyn. Alla förbetalda bokningar gjorda på vår egen hemsida, www.hotelcstockholm.se, där boendeperioden är mellan 14 mars och 30 december 2020 garanteras avgiftsfri ombokning. Om priset för det nya reservationsdatumet är högre betalas mellanskillnaden av gästen. Ombokning sker via bokning@hotelcstockholm.se

Sist men inte minst – ta hand om dig själv och dina nära och kära. Vi väntar med öppna dörrar och öppna hjärtan när du väljer att besöka oss igen.

Varma hälsningar,
Team Hotel C Stockholm