Boka online - Garanterat bästa pris

Boka

Typiskt. Erbjudandet finns inte kvar. Ta en titt på våra andra hotellerbjudanden i stället, eller boka rum direkt.

Hotell ❤️ Gröna Lund

Gröna Lund i kombination med en eller ett par hotellnätter i centrala Stockholm är en riktig vinnare! I vårt paket ingår inträde och åkband för hela familjen.

Glada tjut, pirr i magen och spänning

Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Det finns 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans, shower, barnunderhållning och konserter.

Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. Vågar du åka Eclipse – en av världens högsta slänggungor, eller gå in i House of Nightmares, där Dr. Morphios mardrömsexperiment hemsöker huset varje vrå. Om inte finns det 29 andra attraktioner att välja mellan. Eller varför inte gå på en konsert? Över 50 artister är bokade till Stora och Lilla Scen, från utländska storheter till svenska storfavoriter.

Slipp köa vid Gröna Lund

Välj till Gröna Lund-paketet i samband med din hotellbokning online. Ange antal vuxna och barn (0-3 år gratis inträde och åk och barn 0-6 fri entré). QR-biljetterna får du smidigt av oss när du checkar in. På Gröna Lund slipper ni köa: det är bara att scanna in biljetterna i apparater vid huvudentrén eller biljettcenter. För exakta öppettider gå in på www.gronalund.com.

Lägg till en extra natt

Vår rekommendation för en ultimat Gröna Lund-upplevelse är att boka en extra hotellnatt. Att resa hem efter en dag upp-och-ned är okej, men det är skönare att slänga sig i en hotellsäng och bara blunda.

Ingår

  • Hotellrum
  • Inträde och åkband
  • Barn upp till 12 bor gratis
  • Frukost
  • Wifi
  • Tillgång till gym

Gör så här för att boka

Gör en ordinarie rumsbokning och välj till Gröna Lund-paketet i nästa steg i bokningsprocessen. Priset justeras då och ditt slutpris blir paketets pris.

helger i vår & Höst

Pris: från 3 602 kr/familj för 2 vuxna och 2 barn. Priset inkluderar en hotellnatt, frukost, wifi, samt inträde och åkband för hela familjen. Erbjudandet gäller utvalda helger under perioden 23/4-19/6 och 15/8-30/9 2016. Barn upp till 12 år bor utan extra kostnad i föräldrars säng. Tillägg för enkelrum. Begränsat antal rum.

SOMMAR 24 juni – 14 augusti 

Pris: från 2 844 kr/familj för 2 vuxna och 2 barn. Priset inkluderar en hotellnatt, frukost, wifi, samt inträde och åkband för hela familjen. Erbjudandet gäller alla dagar i veckan under perioden 24/6-14/8 2016. Barn upp till 12 år bor utan extra kostnad i extra säng. Tillägg för enkelrum. Begränsat antal rum.

Helger vår & höst
fr. 3 602 kr/familj

 

Sommar
fr. 2 844 kr/familj