Boka online - Garanterat bästa pris

Boka

Typiskt. Erbjudandet finns inte kvar. Ta en titt på våra andra hotellerbjudanden i stället, eller boka rum direkt.

Hotel C Stockholm & Gröna Lund

Checka in hos oss i hjärtat av Stockholm, på med bekväma skor och ta en härlig höst promenad längs vattnet till Djurgården för en heldag av upplevelser. Givetvis har vi redan förberett era åkband och biljetter när ni ankommer till hotellet så att ni kan fokusera på äventyret.

Halloween på Gröna Lund

Mellan den 27 oktober och 5 november (hela höstlovet) öppnar Gröna Lund för Halloweenfirande. Alla attraktioner är öppna och dessutom dekoreras nöjesfältet i Halloween-tema Det finns något för alla: för de yngre finns pumpor, häxor och spöken. Pettson o Findus Värld tematiserats om till ett mer spöklikt Pettsonhus och på Lilla Scen bjuds det på barnföreställning två gånger per dag.

På Stora Området kommer de modigare äldre barnen och även den modige vuxne kunna besöka fyra skräckhus, där House of Nightmares får nya mardrömmar, Blå Tåget kryddas med levande spöken, en skräcklabyrint byggs upp på Radiobilarnas golv och Lustiga Huset förvandlas till Olustiga Huset. Dessutom bjuds det på eldshow på Stora Scen varje kväll, från de galna artisterna i Burnt Out Punks.

När dagen är slut, tar ni spårvagnen tillbaka och landar mjukt i sängen innan det är dags för middag.  En underbar heldag helt enkelt!

Slipp köa vid Gröna Lund

Välj till Gröna Lund-paketet i samband med din hotellbokning online. Ange antal vuxna och barn (0-3 år gratis inträde och åk och barn 0-6 fri entré). QR-biljetterna får du smidigt av oss när du checkar in. På Gröna Lund slipper ni köa: det är bara att scanna in biljetterna i apparater vid huvudentrén eller biljettcenter. För exakta öppettider gå in på www.gronalund.com.

Lägg till en extra natt

Vill du att känslan ska vara längre? Passa på att boka en extra hotellnatt i samband med din vistelse. Att resa hem efter en dag upp-och-ned är okej, men att slänga sig i en hotellsäng och bara blunda är oslagbart!

Ingår

  • Hotellrum
  • Inträde och åkband
  • Barn upp till 12 bor gratis
  • Stor ekologisk frukostbuffé
  • Wifi

Gör så här för att boka

Gör en ordinarie rumsbokning och välj till Gröna Lund-paketet i nästa steg i bokningsprocessen. Priset justeras då och ditt slutpris blir paketets pris.

Gröna Lund för vänner och de modiga

Prisexempel från 1754 kr för 2 personer i dubbelrum. Erbjudandet inkluderar övernattning, entrébiljett och åkband till Gröna Lund för 2 personer och gäller alla dagar i veckan under perioden 27/10 – 5/11 2017. Barn upp till 12 år bor utan extra kostnad i extra säng. Tillägg för enkelrum. Begränsat antal rum.

Reser du själv med barn hjälper vi gärna att skräddarsy ert äventyr!

Gröna Lund för 2 vuxna och barn

Prisexempel från 2568 kr beräknat på 2 vuxna och 1 barn på 4-6 år. Det gäller alla dagar i veckan under perioden 27/10 – 5/11 2017 och inkluderar övernattning, inträde och åkband till Gröna Lund.  Barn upp till 12 år bor utan extra kostnad i extra säng. Tillägg för enkelrum. Begränsat antal rum.

 

Prisexempel för Vänner och de modiga
fr. 1754 kr

Prisexempel för Familj
fr. 2568 kr