Boka online - Garanterat bästa pris

Boka

Typiskt. Erbjudandet finns inte kvar. Ta en titt på våra andra hotellerbjudanden i stället, eller boka rum direkt.

Hotel C Stockholm ❤️ Gröna Lund

Checka in hos oss i hjärtat av Stockholm, på med bekväma skor och ta en härlig promenad längs vattnet till Djurgården för en heldag av upplevelser. Givetvis har vi redan förberett era åkband och biljetter när ni ankommer till hotellet så att ni kan fokusera på äventyret.

5-kamp, Konserter och sockervadd, eller årets hisnande attraktion – Ikaros!

Äntligen har Gröna Lund slagit upp portarna till ännu en säsong och det betyder att sommaren inte är långt borta.

På Gröna Lund kan hela familjen roa sig. Nyckelpigan för de minsta, berg-och-dalbana för de lite större eller Fritt Fall för de modigaste. För dig som älskar musik så är Grönan Live fantastiskt. På scenen uppträder både svenska artister och internationella stjärnor som du inte får missa. Se hela sommarens program  här. 

När dagen är slut, tar ni spårvagnen tillbaka och landar mjukt i sängen innan det är dags för middag.  En underbar heldag helt enkelt!

Slipp köa vid Gröna Lund

Välj till Gröna Lund-paketet i samband med din hotellbokning online. Ange antal vuxna och barn (0-3 år gratis inträde och åk och barn 0-6 fri entré). QR-biljetterna får du smidigt av oss när du checkar in. På Gröna Lund slipper ni köa: det är bara att scanna in biljetterna i apparater vid huvudentrén eller biljettcenter. För exakta öppettider gå in på www.gronalund.com.

Lägg till en extra natt

Vill du att känslan ska vara längre? Passa på att boka en extra hotellnatt i samband med din vistelse. Att resa hem efter en dag upp-och-ned är okej, men att slänga sig i en hotellsäng och bara blunda är oslagbart!

Ingår

  • Hotellrum
  • Inträde och åkband
  • Barn upp till 12 bor gratis
  • Stor ekologisk frukostbuffé
  • Wifi

Gör så här för att boka

Gör en ordinarie rumsbokning och välj till Gröna Lund-paketet i nästa steg i bokningsprocessen. Priset justeras då och ditt slutpris blir paketets pris.

Gröna Lund för vänner och kärleken

Prisexempel från 1754 kr.  Erbjudandet inkluderar övernattning, entrébiljett och åkband till Gröna Lund för 2 personer och gäller alla dagar i veckan under perioden 18/6 – 31/8 2017. Barn upp till 12 år bor utan extra kostnad i extra säng. Tillägg för enkelrum. Begränsat antal rum.

Reser du själv med barn hjälper vi gärna att skräddarsy ert äventyr!

Gröna Lund för 2 vuxna och barn

Prisexempel från 2472 kr beräknat på 2 vuxna och 1 barn på 4-6 år. Det gäller alla dagar i veckan under perioden 18/6 – 31/8 2017 och inkluderar övernattning, inträde och åkband till Gröna Lund.  Barn upp till 12 år bor utan extra kostnad i extra säng. Tillägg för enkelrum. Begränsat antal rum.

 

Prisexempel för Vänner och ❤️
fr. 1754 kr

Prisexempel för Familj
fr. 2472 kr