Boka online - Garanterat bästa pris

Boka

ICE-SCAPE

ICEBAR Stockholm som inryms på Hotel C Stockholm i hjärtat av city, lanserar den 19 mars tillsammans med PACE Stockholm, den världsunika attraktionen ICE-SCAPE!

ICE-SCAPE är ett så kallat “Escape room” där, 3-6 personer spelar tillsammans i ett lag och det gäller att hitta ledtrådar, knäcka koder och lösa pussel, som slutligen gör att man klarar att ta sig ut. Allt sker på tid, så deltagarna har max 45 min på sig att lösa alla gåtor. För att ytterligare utmana deltagarnas sinnen, så sker aktiviteten i -5 C, inne i ett speciellt rum på ICEBAR Stockholm.

Biljetterna köper du i samband med din hotellbokning hos oss. Dessutom ger vi upp till 15 % rabatt på alla våra rumspriser. Ju tidigare du bokar desto större blir rabatten.

Boka biljetter till Icescape

Boka din hotellvistelse online. Lägg till biljetter till ICE-SCAPE. Biljetterna får du av oss när du checkar in. Tider för ICE-SCAPE är kl.11:00 – 14:45. Vi kontaktar er för fastställande av den tid som passar er. Åldersgräns från 16 år och uppåt.

Ingår

  • 5-15 % rabatt på rumspriset
  • Inträde till ICE-SCAPE
  • Generös ekologisk frukost buffé
  • Wifi
  • 24h öppet gym

Gör så här för att boka

Gör en ordinarie rumsbokning och välj till ICE-SCAPE i nästa steg i bokningsprocessen. Priset justeras då och ditt slutpris blir paketets pris.

Erbjudandet kostar från 669 kr/person och natt i delat dubbeltrum och gäller alla dagar i veckan till 31 december 2018.

fr. 669 kr/person