Boka online - Garanterat bästa pris

Boka

HOTELLPAKET FOTOGRAFISKA

Fotografiska Museet har på bara några år blivit ett måste och en stor upplevelse för varje Stockholmsbesökare. Nu kan du boka ett paket som inkluderar både hotell och entrébiljett till Fotografiska.

Till museet kommer du genom en smidig tunnelbaneresa (köp till SL-kort 24 H eller 72 H i samband med din hotellbokning) eller gå en vacker promenad längs vattnet, över broar och genom Gamla Stan. Biljetterna får du enkelt av oss när du checkar in. Paketet inkluderar hotellrum med upp till 15% rabatt. Ju tidigare du bokar, desto större rabatt får du på ditt hotellrum.

OM FOTOGRAFISKA MUSEET

Fotografiska är en internationell mötesplats om och för fotografi som årligen lockar över 500 000 besökare. Fotografiska är en helhetsupplevelse där alla sinnen berörs. Dynamiska utställningar tillsammans med en välrenommerad restaurang, ett café med live-konserter och samtal, och med en av Stockholms vackraste utstikter gör Fotografiska till ett unikt museum. I den 5 500 kvadratmeter stora byggnaden finns även en välsorterad butik, en akademi med fotokurser och workshops, kreativa ytor för evenemang och konferenser samt ett galleri med fotografier till salu.

Ingår

  • Hotellrum med 5, 10, 15 % rabatt
  • Biljetter till Fotografiska
  • Frukost
  • Wifi
  • Gym

Gör så här för att boka
Gör en ordinarie rumsbokning och välj till Fotografiska-biljetter i nästa steg i bokningsprocessen. Priset justeras då och ditt slutpris blir paketets pris.

Pris: från 431 kr/per person och natt i delat dubbelrum (rum utan fönster med 140 cm säng) . Priset inkluderar en hotellnatt, frukost, wifi, samt entré till Fotografisk museet (värde 120 kr/person). Erbjudandet gäller alla dagar i veckan. Rabatt på hotellrum avgörs av när du bokar: ju tidigare desto större rabatt. Tillägg för enkelrum. Begränsat antal rum. Endast förskottsbetalning.

fr. 431 kr/person