Boka online - Garanterat bästa pris

Boka

VÅRA HOTELLRUM

Vem du än är och vad som än för dig till Stockholm – ditt hotellrum är ditt tillfälliga hem.  

Vårt hotell, precis som ett hem, är personligt och utstrålar värme och trygghet. Våra 367 hotellrum är rökfria och väl genomtänkta med noga utvalda material, färger och utrustning. Personalen finns här för dig, med kunskap om sin stad och ett äkta engagemang. Du bokar enkelt ditt hotellrum online och det är även här du hittar våra bästa priser och kampanjer. Välkommen till Hotel C Stockholm – centralt, personligt och hela Stockholms hotell. Vi kan vår stad.

Fotokonst på alla rum

Vi vill att vårt hotell ska återspegla och visa Stockholms rikedom av stadsdelar, årstider och personlighet. Därför har vi lyft in ögonblick från stadens gator och torg, vatten och parker i varje rum i form av vackra fototapeter. Bilderna är tagna av de framstående Stockholmsfotograferna Gunnar Smoliansky, Dawid (Björn Dawidsson), Bruno Ehrs och Hans Hammarskiöld.

Frukost ingår alltid

Hos oss kan du starta dagen med en KRAV-märkt hotellfrukost. Vår frukostbuffé är ekologisk, generös och varierad.

Frukosten serveras:
Mån-fre: 06.30 – 10.00
Helger: 07.00 – 10.30
Öppettider kan variera under helgdagar.

Badrummet

Vi har skapat en inredning i påkostade material i rogivande, jordnära färger för att din upplevelse ska bli så behaglig som möjligt. Badrumsserien är specialdesignad och givetvis finns sköna och väl tilltagna handdukar för en extra lyxig känsla.

Sängen

En skön nattsömn är guld värd – det säkerställer vi genom att erbjuda kvalitetssängar i varje rum. Du sover i bäddlinne tillverkat av 100 % bomull för att ge högsta komfort och kroppen bästa möjlighet att andas. Kvalitetstäcke och sköna kuddar i olika hårdhetsgrader bidrar också till den goda sömnen.

  • 367 rum
  • Gratis wifi
  • Alla rum är rökfria
  • Garage – 425 SEK/dygn
  • Incheckning från kl. 15.00
  • Utcheckning senast kl. 12.00