Boka online - Garanterat bästa pris

Boka

Bra att veta

Rökning

Alla våra rum är rökfria.

Tillgänglighet

Vi erbjuder ett antal rum som är särskilt anpassade för våra gäster med rörelsehinder.

På rummen finns:
– Trösklösa dörröppningar på 89 cm (rumsdörr, badrum och dusch)
– Strömbrytare, garderober och skrivbord i rullstolsanpassad höjd
– Fullt justerat badrum (armstöd på WC, nödlarm, duschdraperier i stället för dörrar)

Duschstol kan ordnas vid behov. Entrén till hotellets lobby är 93 cm bred.
Rummen måste förbokas på reservations@hotelcstockholm.se eller +46 (0)8 50 56 30 00.

In- och utcheckning

Du får tillgång till ditt rum från klockan 15. Utcheckning sker klockan 12. Vi kan ibland ordna sen utcheckning, beroende på rumstillgång.

Bagagerum

Vill du utforska Stockholm lite extra innan du åker hem? Vi har ett bagagerum där du kan lämna din väska utan kostnad, både före och efter utcheckning.

Service

Receptionen är bemannad dygnet runt. Room service går att beställa klockan 17.00–23.00. Vi erbjuder även tvättservice, gratis wifi, brett TV utbud samt frukost, lunch och middag på plats.

Garage

I Stockholms innerstad är det enklast att inte använda bil. Om du anländer i bil kan vi hjälpa dig med garage. Du ställer bara bilen utanför hotellet och lämnar dina nycklar i receptionen så ser vi till att den parkeras tryggt och smidigt. Parkeringsservice 425 kr per dygn. Platserna är begränsade och ej bokningsbara. Om vårt garage skulle vara fullt kan vi rekommendera andra i närheten.

Gym

Som gäst hos oss har du fri tillgång till vårt gym 24h om dygnet. Gymmet är välutrustat med tyngdpunkt på mycket fria vikter och beläget på entréplan. Ett tips är att börja med en löprunda utomhus och avsluta med vikter i gymmet! Bara att fråga oss i receptionen så ser vi till att visa dig Stockholms bästa löprundor.

Löpkartor

Vi har tagit fram löpkartor (som givetvis också lämpar sig väl för dig som vill promenera eller köra power walk) till centrala Stockholm. Här finns förslag på rundor på 3 km, 5 km, 8 km och 10 km.

Kvarglömda saker

Har du glömt något hos oss? Kontakta oss på housekeeping@hotelcstockholm.se så hjälper vi dig. Vi tar hand om kvarglömda saker i tre månader.

Service

Vår reception är bemannad dygnet runt

Garage

Parkeringsservice i garage 425 kr per dygn

Löpkartor

Löpträna när du är i Stockholm – vi har kartor