Boka online - Garanterat bästa pris

Boka

HELA StockholmS HOTELL

Nu kan du boka ett både centralt och prisvärt hotellrum för din nästa vistelse i Stockholm.

Vår närmsta granne är snabbtåget Arlanda Express och Centralstationen, där många möter Stockholm för allra första gången. Med bara tjugo minuter till Arlanda flygplats och ett oslagbart centralt läge kan vi erbjuda dig en perfekt utgångspunkt under ditt Stockholmsbesök.

Vem du än är och vad som än för dig till Stockholm – ditt hotellrum är ditt tillfälliga hem. Vårt hotell, precis som ett hem, är personligt och utstrålar värme och trygghet. Våra 367 hotellrum är rökfria och väl genomtänkta med noga utvalda material, färger och utrustning. Vår restaurang HEARTS är välkomnande, social och enkel. Personalen finns här för dig, med kunskap om sin stad och ett äkta engagemang. Stockholm som destination och plats präglar varje rum i hotellet, från fotokonst på väggarna till namnen på konferenslokalerna. Välkommen till Hotel C Stockholm – centralt, personligt och hela Stockholms hotell. Vi kan vår stad.

Hotel C Stockholm är en del av Nordic Choice Hotels som erbjuder fler hotell i Stockholm.

Vi ägs och drivs av Nordic Hotels & Resorts AB/AS som är en del av Petter Stordalens Strawberry Hospitality Group.

 

Kontakt

Telefon: +46 (0)8 50 56 31 00

E-post: reservations@hotelcstockholm.se

Adress: Vasaplan 4, 111 20 Stockholm, Sweden

företagsavtal

Förutom att du samlar bonuspoäng i Nordic Choice Club, kan du som bor hos oss regelbundet och ofta få rabatt. Vänligen kontakta Försäljningchef Kristofer Skoglund, kristofer.skoglund@hotelcstockholm.se eller ring +46 (0) 709 41 05 79 för mer information.

Frukost

Ekologisk, generös och varierad – ingår alltid

WiFi

Kostnadsfritt wifi finns överallt i hotellet

Sthlm

Personliga tips på aktiviteter i Stockholm

Centralt läge

20 meter från Stockholms Centralstation

Få ut mer av Stockholm

Som ett led i vårt arbete för en tryggare arbetsmiljö för oss som jobbar på hotellet, säkrare betalningar för våra gäster och för att även minska miljöpåverkan genom färre antal transporter, slår vi nu dessa tre flugor i en smäll och blir kontantfritt från och med februari 2018!