Om oss

Boka ett centralt hotellrum för din nästa vistelse i Stockholm och åt oss tillsammans skapa en helt skräddarsydd stockholmsupplevelse!

Vår närmsta granne är snabbtåget Arlanda Express och Centralstationen, där många möter Stockholm för allra första gången. Med bara tjugo minuter till Arlanda flygplats och ett oslagbart centralt läge kan vi erbjuda dig en perfekt utgångspunkt under ditt Stockholmsbesök.

Det har varit hotell på denna plats i 17 år, och vi var världsunika redan när vi slog upp portarna, med nyheten att vi tillsammans med Ishotellet i Jukkasjärvi öppnade världens första permanenta Isbar. Läs mer om vår händelserika resa och våra namnbyten här!

Vem du än är och vad som än för dig till Stockholm – ditt hotellrum är ditt tillfälliga hem. Vårt hotell, precis som ett hem, är personligt och utstrålar värme och trygghet. Våra 367 hotellrum är rökfria och väl genomtänkta med noga utvalda material, färger och utrustning. Vår restaurang HEARTS är välkomnande och social. Personalen finns här för dig, med kunskap om vår stad och ett äkta engagemang. Stockholm som destination och plats präglar varje rum i hotellet, från fotokonst på väggarna till namnen på konferenslokalerna. Välkommen till Hotel C Stockholm – centralt och fullt av stockholmsupplevelser!

Hotel C Stockholm är en del av Nordic Choice Hotels som erbjuder fler hotell i Stockholm.
Vi ägs och drivs av Nordic Hotels & Resorts AB/AS som är en del av Petter Stordalens Strawberry Hospitality Group.

 

Med hjärtat i Stockholm

Vi är stockholmsentusiasterna! Du märker det i lobbyn men hela hotellet är inrett med bilder från staden i våra hjärtan. Du hittar oss på den plats vi älskar mest, mitt i smeten, med shopping, museer, sevärdheter och upplevelser i världsklass inom gångavstånd.
Låt oss ta hand om dig och visa dig Stockholm från sin bästa sida!

 

Stockholm Information Desk

När du vill veta vad som är på gång, vad du måste se och vad du bara inte får missa under din vistelse i Stockholm ska du vända dig till vår Information Desk. Här har vi samlat all information du tänkas behöva under besöket i vår stad. Vi hjälper dig med personligt anpassade tips på hur just du ska få en riktigt njutbar upplevelse av vår stad. Kontakta Catharina innan, under eller efter din vistelse, med dina frågor!

 

Vår egen karta

Att utforska staden på egen hand kan vara trevligt, men ibland blir det svårt med navigationen. Då har du god hjälp av vår egen unika karta över Stockholm, där vi lyfter fram de sevärdheter och höjdpunkter som du absolut inte får missa. Kartan får du helt gratis i receptionen eller i vår Information Desk.

 

Personal med lokalkännedom

På ett vanligt hotell kan du ofta få tips av personalen på bra aktiviteter och händelser i staden. Vi är snäppet bättre och erbjuder personal med lokalkännedomsgaranti.
Alla som arbetar på vårt hotell får en grundlig utbildning i Stockholmskunskap och lär sig om stadens historia, busslinjer, promenadstråk, sevärdheter, med mera.
Godaste glassen? Bästa lekplatsen? Hetaste nattklubben? Fråga oss! Vi kan Stockholm, på riktigt.

 

Din Stockholmskompass

Ditt besök i Stockholm blir bättre med lite förberedelser. Här på vår webbplats hittar du massor av information om Stockholm, våra stadsdelar och smultronställen.

 

ICEBAR by ICEHOTEL STOCKHOLM

När du ändå är precis i närheten, missa inte vår unika ICEBAR som finns på hotellet. Ta ett avbrott från sommarvärmen och unna dig en iskall drink i vintrig miljö. Vi håller temperaturen på minus 7 grader året runt.

 

KONTAKT

Telefon: +46 (0)8 50 56 31 00
E-post: reservations@hotelcstockholm.se
Adress: Vasaplan 4, 111 20 Stockholm, Sweden

 

FÖRETAGSAVTAL

Förutom att du samlar bonuspoäng i Nordic Choice Club, kan du som bor hos oss regelbundet och ofta få rabatt. Vänligen kontakta Försäljningchef Kristofer Skoglund, kristofer.skoglund@hotelcstockholm.se eller ring +46 (0) 709 41 05 79 för mer information.