Om oss

Varmt välkommen till Hotel C, där varje besök är ett kärt återseende! Med hjärtat i huvudstaden och med närhet till precis allt väntar vi på dig på stans bästa läge. Hemma hos oss samsas fantastisk mat och härliga rum med bekväma möteslokaler och en avslappnad stämning – alltid runt hörnet från storstadspulsen.

I våra 367 hotellrum med väl genomtänkta material och inredningsdetaljer sover du som en kunglighet, hela natten lång. Varje morgon väntar dessutom vår bjussiga frukostbuffé på dig, med ett brett utbud där alla hittar sina favoriter.

Planerar du en konferens eller ett möte med kollegorna? I vår konferensavdelning hjälper vi dig snickra ihop det perfekta mötet. Våra tio konferenslokaler sträcker sig från minsta rum till största eventyta med plats för upp till 90 personer. Oavsett ändamål ser vi till att anpassa lokal, aktiviteter, mat och dryck efter dina behov.

Nog om jobb – låt oss diskutera mat och dryck! I restaurang Swede Hollow kan du ta en snabb kaffe i farten eller ägna en helkväll åt att äta dig igenom vår trevliga meny. Dessutom hittar du stans kyligaste barupplevelse på Hotel C: den omtalade ICEBAR Stockholm. Stig in i en bar helt byggd av is, från väggar och inredning ner till minsta cocktailglas. Denna magiska isvärld är gjord på 40 ton is, direkt från Torneälven, i samarbete med ICEHOTEL i Jukkasjärvi. Ett oslagbart AW-häng eller oförglömligt firande? Bara fantasin sätter gränser för vad du kan göra här inne!

Om det är något vi kan på Hotel C så är det Stockholm. Staden finns reflekterad överallt på vårt hotell, från konsten på väggarna till inspirationen i inredningen. Vi finns alltid här med tips på saker att se och göra, oavsett om är på jakt efter lugn och natur eller fart och fläkt. Stans godaste glass, bästa lekplats, hetaste nattklubb… vi guidar dig rätt till allt och lite därtill!

 

Hotel C är en del av Nordic Hotels & Resorts, Nordens ledande hotellgrupp som samlar drygt 40 unika varumärken under ett paraply. Gemensamt för alla våra hotell är att vi erbjuder våra gäster nya, extraordinära hotellupplevelser.

 

VI SES PÅ C!

 

PARKERING

 

Vi har ett fåtal parkeringsplatser att förboka! Boka din parkering härOm vårt garage är fullt har vi tips på andra garage i vår närhet.

 

KONTAKT

 

Följ oss gärna på våra kanaler i sociala medier Instagram & Facebook!

 

Hotell & Restaurang: hotelcstockholm

ICEBAR: icebarstockholm

Ring oss på telefon: +46 (0)8 50 56 31 00

Maila oss på e-post: reception@hotelcstockholm.se

 

Har du några frågor om din bokning? Vänligen kontakta: reservations@hotelcstockholm.se

Behöver du hjälp med att styra ditt möte eller event? Vänligen kontakta: meetings@hotelcstockholm.se

För frågor kring företagsavtal vänligen kontakta: gustav.lindstrom@nordiclighthotel.com

 

SÄKERHET & MILJÖ

 

Cs HISTORIA