Boka online - Garanterat bästa pris

Boka

Vi kan Stockholm

Vårt läge i Stockholm är oslagbart centralt. Shoppingstråk, sevärdheter och museer ligger på gångavstånd och vi utgör en perfekt bas för din vistelse.

INFORMATION DESK

I hotellets lobby finns vår Information Desk. Här kan du som besöker Stockholm få personligt anpassade tips så att du får en äkta upplevelse av vår stad.

KARTA TILL STOCKHOLM

Finns det något bättre än att upptäcka en stad med en riktigt bra karta i handen? Det tycker inte vi. Därför har vi tryckt upp en egen unik karta till Stockholm, där vi har lyft fram de sevärdheter och höjdpunkter som vi inte tycker att du ska missa. Kartan finns att hämta i vår Information Desk eller i receptionen och är gratis.

PERSONALEN TIPSAR

Alla som jobbar hos oss går igenom en helt unik Stockholmsutbildning. Historia, busslinjer, promenadstråk och sevärdheter – vi kan Stockholm. Dessutom är vår personal laddade med personliga tips, idéer och erfarenheter att dela med sig av. Letar du efter den godaste glassen? Bästa lekplatsen? Den mest välsorterade vintagebutiken? Skönaste uteserveringen? Det mest barnvagnsvänliga caféet? Vackraste utsikten? Billigaste ölen? Hetaste nattklubben? Den mest häpnadsväckande tunnelbanekonsten? Fråga oss. Vi kan Stockholm.

DIN KOMPASS

Förbered dig inför din vistelse i Stockholm. På vår webbplats hittar du gedigen Stockholmsinformation om stadsdelar och smultronställen.

INTERIÖR

Vi har plockat in hela vår vackra stad i hotellet. Allmänna ytor och miljöer har designats med inspiration av exempelvis Gyllene Salen i Stadshuset, ett körsbärsblomstrande Kungsträdgården, Sergels torgs säregna svartvita plattmönster och August Strindbergs Röda Rummet. Konferensrummen är uppkallade efter stadsdelar, mattor har mönster av Stockholmskartor och alla våra rum har fotokonst med motiv från årstider och platser runtom i staden.

Hotellshop

I vår hotellshop kan du hitta presenter till dig själv och till dem du tycker om. Stilfulla produkter av hög kvalitet som representerar Sverige, Stockholm, hantverk och god design.

BESÖK ICEBAR

Missa inte ett besök på unika ICEBAR by ICEHOTEL STOCKHOLM som finns på vårt hotell. Minus 7 grader året om. Coolare bar får du leta efter.

Stockholmsbloggen

Spana in vår video: Få ut mer av Stockholm

@HOTELCSTOCKHOLM