Julbord med övernattning

Hos oss på Hotel C Stockholm får ni inget vanligt julbord i år.

Vi garanterar en unik och annorlunda matupplevelse med skandinaviska råvaror där vår kökschef, Patrick, vägleder dig och ditt sällskap genom hela julbordet utan att ni behöver köa eller tänka.

“Genom att servera er maten på fat direkt vid bordet så serverar jag er även den gastronomiska helhetskänslan av den svenska julen. Här vill jag ge er chansen att smaka på hela julen, där jag blandar tradition & passion med mina personliga favoriter. Totalt är det fyra serveringar under sittningen som avslutas med en buffé av ostar och desserter.

Så välkomna in, slå er ner och känn er som hemma och låt oss ta hand om er hela kvällen medan ni pratar, skrattar och äter gott i en avslappnad miljö” Patrick Hallbäck, Kökschef

Se meny och priser här

BOKA Julmiddag utan Logi här

 

Innan ni slår er ner till bords så minglar ni runt på vår lilla julmarknad där stämning serveras ihop med mandlar och russin i en rykande varm glögg. Extra uppskattat är detta om man valt att besöka ICEBAR innan julbordet.

Låt oss sedan börja äta!

Nu behöver ni inte resa på er förrän det är dags för efterrätten. Här får ni allt ni kan önska och mer därtill serverat på fat direkt vid ert bord. Vi garanterar en julig kväll hos oss där alla blir mätta & glada.

Byt ut snöslasket på gator & torg mot gnistrande is från Torne Älv och stig in i en värld av is och vikingahistoria. Här får du uppleva norrländsk kyla i 45 minuter och självklart är ditt glas skapat av samma is som du har runt om dig.

  • Hotel location
  • Airport
  • Train station
  • Parking
  • Landmarks