ICEBAR + middag = sant

Välkommen till en delikat kväll med kalla drinkar och varm mat. Ta med familjen, vännerna, kollegor eller kanske bara en ny bekantskap och njut av en kontrasterna kväll! Ni börjar med en cocktail och iskonst i -5°C (23°F) i Stockholms coolaste bar, ICEBAR Stockholm. Efter 45 minuter är det dags att hugga in på maten.
Read More

The Original ICEBAR

ICEBAR Stockholm by ICEHOTEL är världens första permanenta isbar. Interiören är skulpterad av 40 ton naturis från Torneälven av isskulptörer från ICEHOTEL. ICEBAR har varit en populär attraktion i Stockholm sedan öppnandet 2002, hos både turister och stockholmare som vill ha en försmak av arktisk kyla i centrala Stockholm.

ICEBAR ligger centralt inne på Hotel C Stockholm. Se en kort video på hur det såg ut när 2019 års tema byggdes genom att klicka på knappen nedan.

Upplevelsen

ICEBAR Stockholm är byggd av is – och glaset du får din drink i är också gjort av is. Baren har en jämn temperatur på -5°C (23°F) och har plats för upp till 60 personer. Din entréavgift inkluderar en drink och ett besök på upp till 45 minuter. Barn är välkomna, och serveras i så fall en färgglad alkoholfri drink. Alla besökare lånar en termo-cape och ett par handskar för att hålla sig varma och för att isen ska skyddas från deras kroppsvärme. Ett besök i ICEBAR Stockholm är inte bara ett besök i en bar i centrala Stockholm – det är en blixtvisit i norra Sveriges polarmagi och en helt unik upplevelse. När du kommer in möts du av kall och krispig luft, en vacker, konstnärligt utformad och unik interiör samt ett minne för livet.
Read More

Svenska Uppfinningar

ICEBAR rivs och byggs om varje år. Årets design är en hyllning till alla de som kämpar för att göra livet bättre för andra. Vissa av dem är världskända, som dynamitens fader Alfred Nobel, vissa är mer anonyma. I årets bar tar vi upp exempel på mer eller mindre kända svenska uppfinningar.
Read More

Isskulptering - den coolaste gruppaktiviteten i stan

Samla en grupp vänner eller kollegor och släpp ut din inre konstnär! Den här aktiviteten utförs med isblock från Torneälven under ledning av en erfaren isskulptör.

Isskulpteringen äger rum på Hotel C Stockholms terrass och tar 45–60 minuter. 10–40 personer arbetar i lag om två, och målet är att skapa ett konstverk av is. Ett lag utses till vinnare, och därefter avslutar vi med att skåla för vinnarna i ICEBAR Stockholm.

Om ICEHOTEL

ICEBAR Stockholm byggs om varje år av skickliga iskonstnärer från ICEHOTEL - ett världsberömt hotel och en konstutställning av is och snö. Sedan 1989 återföds ishotellet varje vinter i en ny form, i den svenska byn Jukkasjärvi 200 km norr om polcirkeln. I centrum för aktiviteterna vid ICEHOTEL står Torneälven, konst och skapandet av livsberikande stunder.