Restaurang

Jakten på ”Swedish Comfort” har börjat!

Du är nu på väg att kliva in i vårt laboratorium, där gastronomiska upplevelser kommer testas på dig – oroa dig inte, det här blir kul!

Menyn, dekoren, borden, glasen, tapeterna, musiken, drinkarna tja i stort sätt allt här inne, kommer under de närmaste månaderna att utvecklas och förändras.

I Januari 2019 så kommer en helt ny restaurangupplevelse att se dagens ljus, just här på Vasaplan 4.
Så vad är det vi letar efter i det här experimentet? Jo, smaken av Svensk komfort!
Salt, syra och riktigt socker i kombination med fantastiska råvaror, är vår definition av Svensk Komfort. Genom moderna tillagningstekniker, respekt för historien och väldigt mycket kärlek så kommer vi kidnappa dina sinnen! Så vad betyder då det? I dagens samhälle så är mycket av maten vi konsumerar, industriellt producerad. Många människor kommer aldrig i kontakt med riktiga råvaror längre och våra smaklökar är omprogrammerade idag av tillsatser och smakförstärkare. Vi har till viss del glömt bort, hur saker egentligen smakar. Vi har helt enkelt tappat kontakten till naturliga smaker. Det ska vi ändra på! Därför kidnappar vi dina sinnen och tar dig tillbaka till dom naturliga, sentimentala och fantastiska Svenska smakerna.

Vi hoppas att du lämnar vår restaurang full av förtroende, förälskelse och en känsla av att vilja komma tillbaka snart igen. Kom in, slå dig ner och låt oss kidnappa dina sinnen idag!

Varma hälsningar från Patrick & Sofie med personal

Se meny

 

Boka bord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jul på bordet

Hos oss på Hotel C Stockholm får ni inget vanligt julbord i år.

 

Vi garanterar en unik och annorlunda matupplevelse med skandinaviska råvaror där vår kökschef, Patrick, vägleder dig och ditt sällskap genom hela julbordet utan att ni behöver köa eller tänka.

“Genom att servera er maten på fat direkt vid bordet så serverar jag er även den gastronomiska helhetskänslan av den svenska julen. Här vill jag ge er chansen att smaka på hela julen, där jag blandar tradition & passion med mina personliga favoriter. Totalt är det fyra serveringar under sittningen som avslutas med en buffé av ostar och desserter. Så välkomna in, slå er ner och känn er som hemma och låt oss ta hand om er hela kvällen medan ni pratar, skrattar och äter gott i en avslappnad miljö” Patrick Hallbäck, Kökschef Se meny här

Innan ni slår er ner till bords så minglar ni runt på vår lilla julmarknad där stämning serveras ihop med mandlar och russin i en rykande varm glögg. Extra uppskattat är detta om man valt att besöka ICEBAR innan julbordet. Låt oss sedan börja äta!

Nu behöver ni inte resa på er förrän det är dags för efterrätten. Här får ni allt ni kan önska och mer därtill serverat på fat direkt vid ert bord. Vi garanterar en julig kväll hos oss där alla blir mätta & glada. Byt ut snöslasket på gator & torg mot gnistrande is från Torne Älv och stig in i en värld av is och vikingahistoria. Här får du uppleva norrländsk kyla i 45 minuter och självklart är ditt glas skapat av samma is som du har runt om dig.