Restaurang

Jakten på ”Swedish Comfort” har börjat!

Du är nu på väg att kliva in i vårt laboratorium, där gastronomiska upplevelser kommer testas på dig – oroa dig inte, det här blir kul!

Menyn, dekoren, borden, glasen, tapeterna, musiken, drinkarna tja i stort sätt allt här inne, kommer under de närmaste månaderna att utvecklas och förändras.

I Januari 2019 så kommer en helt ny restaurangupplevelse att se dagens ljus, just här på Vasaplan 4.
Så vad är det vi letar efter i det här experimentet? Jo, smaken av Svensk komfort!
Salt, syra och riktigt socker i kombination med fantastiska råvaror, är vår definition av Svensk Komfort. Genom moderna tillagningstekniker, respekt för historien och väldigt mycket kärlek så kommer vi kidnappa dina sinnen! Så vad betyder då det? I dagens samhälle så är mycket av maten vi konsumerar, industriellt producerad. Många människor kommer aldrig i kontakt med riktiga råvaror längre och våra smaklökar är omprogrammerade idag av tillsatser och smakförstärkare. Vi har till viss del glömt bort, hur saker egentligen smakar. Vi har helt enkelt tappat kontakten till naturliga smaker. Det ska vi ändra på! Därför kidnappar vi dina sinnen och tar dig tillbaka till dom naturliga, sentimentala och fantastiska Svenska smakerna.

Vi hoppas att du lämnar vår restaurang full av förtroende, förälskelse och en känsla av att vilja komma tillbaka snart igen. Kom in, slå dig ner och låt oss kidnappa dina sinnen idag!

Varma hälsningar från Patrick & Sofie med personal

Se meny

 

Boka bord