Restaurang Swede Hollow

Restaurangens interiör är inspirerad av det svenska folkhemmet under 50-70 talet med kända svenska designers verk på våra väggar, i baren och på vårt porslin.

Vi arbetar ständigt med att begränsa vårt avtryck på naturen genom att minimera matsvinnet och när det är möjligt använder vi hela produkten i vår matlagning. Vi kallar det No Waste – Great Taste. På vår innergård har vi skapat ett litet utrymme där vi odlar våra egna gröna. Verkligen lokal mat i form av sallad, örter och utvalda grönsaker kan hamna på din tallrik när du besöker oss.

Vänner, välkomna till Swede Hollow – den gröna dalen i centrala Stockholm. Vi ser fram emot att välkomna dig!

 

RESTAURANG

 

Frukost: Måndag – fredag | 06:30 – 10:00 & lördag – söndag | 07:00 – 11:00

Lunch: Måndag – fredag | 11.30 – 14.00 | 155:-

Middag: Måndag – söndag | 17.00 – 23.00 | Köket stänger 22.00

Julbord: 21/11 – 22/12 | 17.00 – 19.00 eller kl. 19.30 – 21.30 | Grupper 40-200 pers.

 

LUNCH MENY À LA CARTE BOKA BORD JULBORD MED JOBBET

 

För eventuella frågor eller gruppbokningar (10 personer eller fler) vänligen maila oss på: restaurant@hotelcstockholm.se

LOBBYBAR

 

Söndag – måndag 17.00 – 23:00
Tisdag – torsdag 15:00 – 23:00
Fredag – lördag 13:00 – 01:00
Sista beställning görs 30 minuter innan stängning

 

AW måndag – tisdag:
Få 10% rabatt på ett glas vin och en påse chips på köpet mellan 17.00 – 18.00

 

AW torsdag:
Frozen Daquiris 140kr
Alkoholfri 100kr

 

Sista beställning 30 minuter innan stängning.

 

Swede Hollow Hotel C Stockholm

Restaurangens inredning har hämtat inspiration från det svenska folkhemmet under 50-70-talet med kända svenska designers verk på våra väggar, i baren och på vårt porslin.

På menyn

För att värna om såväl dina smaklökar som miljön har vi infört konceptet Zero Waste & Great Taste. Vi vill dra vårt strå till stacken genom att kasta så lite som möjligt. 1 kg matspill motsvarar 4,83 kg koldioxid! Därför använder vi hela grönsaken i möjligaste mån. Genom att borsta rotfrukter kan även skalet tas med och bidrar även till en förhöjd smakupplevelse. Blast och skal förvandlas från svinn till delikatess genom att picklas, friteras eller torkas. De kan även användas som råvara för fonder och buljonger.

ICEBAR Stockholm

Hotel C är värt ett besök i sig. Beläget ett stenkast från Stockholms Central kan du ta in på något av de 367 rummen eller uppleva arktisk kyla i vår isbar! Baren är ett samarbete med världsberömda ICEHOTEL i Jukkasjärvi och består av 40 ton is från Torneälven. Du dricker drinkarna i isglas och andas in den uppfriskande luften – här är det alltid -5 grader.

Varmt välkommen till Swede Hollow – din lunchrestaurang i Stockholm i den gröna dalen. Vi ser fram emot ditt besök!