• All
Upplev Stockholm med 20% rabatt

Upplev Stockholm med 20% rabatt

Nu erbjuder vi ett begränsat antal rum med 20 % rabatt.
Inklusive frukost och Wi-Fi.

Läs mer
Long Stay

Long Stay

Söker du ett boende för minst en månad? Bo med Stockholms bästa läge mittemot Stockholm Central för 495 SEK för ett enkelrum per natt inklusive frukost.

Läs mer
ICEBAR Stockholm Staycation

ICEBAR Stockholm Staycation

Minisemester i Stockholm - här ingår ett besök i ICEBAR Stockholm, en tvårättersmiddag och såklart hotellrummet.

Läs mer
  • Hotel location
  • Airport
  • Train station
  • Parking
  • Landmarks
  • Hotspots

Hotel C Stockholm

Hotel C samarbetar med flera lokala aktörer för att ge dig en helhetsupplevelse – utöver logi och smaker som får dina smaklökar att dansa, erbjuder vi paket för att hjälpa dig att navigera till den bästa shoppingen i Stockholm. Vi vill att du ska få ut det mesta av din vistelse!

Aktivitetspaket

● Vårt paket Stay more, Save more ger dig rabatt – ju längre du stannar, desto billigare blir det per natt.
● ICEBAR Stockholm Staycation är den perfekta upplevelsen som förflyttar dig till fjärran marker innanför tullarna – du får ett besök på mytiska ICEBAR Stockholm, en tvårättersmiddag tillagad i vår restaurang med exklusiva nordiska smaker på menyn och givetvis boende.
● Shopping Days Stockholm ger dig som namnet antyder en gyllene nyckel till shopping i Stockholm. Paketet inkluderar övernattning, presentkort på NK och lyxig tvårättersmiddag.

Besök vår ICEBAR!

Hotel C ligger bra beläget på bekvämt avstånd från Centralstationen. Besök restaurangen där kockarna hämtat inspiration från det nordiska kökets rena och avskalade smakpalett där råvarorna tillåts tala för sig. ICEBAR Stockholm tar dig på en kylslagen resa – baren är byggd med is skeppad direkt från Torneälven, och drinkarna serveras is isglas. Välkommen till Hotel C!