Hotellrum i Stockholm

På Hotel C Stockholm finns 367 rum i olika kategorier. Allt från det mysiga rummet utan fönster till det större rummet med plats för upp till 4 personer. I alla rum finner du bildkonst med stockholmsmotiv på väggarna, tagna av bland andra fotograferna Bruno Ehrs, Dawid Björn Dawidsson, Hans Hammarskiöld och Gunnar Smoliansky.
Hotellet har ett eget garage som kan förbokas.
Hos oss kan du som gäst nyttja vårt dygnet runt-öppna gym med ny utrustning i form av bland annat löpband, rodd, cykel och fria vikter. Vill man ta sig ut i naturen så finns fina joggingstråk längst vattnet bara ett stenkast från hotellet.

Standard Double

Standard är dubbelrummet som är spatiöst för en och mysigt för två.

Read more Book now

Moderate Double

Moderate är vårt mest budget-vänliga rum och är smart, effektivt och mysigt.

Read more Book now

Superior Queen

Dubbelrum med extra plats för två vuxna. Här sover ni bekvämt i en kontinental queensäng. Vid sidan av finns fåtölj och avlastningsbord.

Read more Book now

Deluxe Queen

Här finns gott om svängrum dig med önskan om det lilla extra, med gott om plats för avkoppling, fest, arbete eller för familjen

Read more Book now
  • Hotel location
  • Airport
  • Train station
  • Parking
  • Landmarks
  • Hotspots

Moderna hotellrum i Stockholm

Det är verkligen något alldeles speciellt med vår huvudstad – närheten till naturen, de vackra byggnaderna och Mälarens glittrande vatten som är ständigt närvarande. Inte konstigt att så många väljer att spendera sin semester här, eller hur? Om du vill upptäcka mer av Stockholm, eller kanske själv är huvudstadsbo och bara vill unna dig en härlig staycation, erbjuder Nordic Choice Hotels mängder av hotell med närhet till Stockholm city. Från dem har du ett perfekt utgångsläge för att upptäcka alla vackra sevärdheter och spännande besöksmål som staden har att erbjuda, samtidigt som du alltid har en skön och rogivande plats att komma tillbaka till vid dagens slut.

Hotel C – ett hotell mitt i Stockholm city

Hotel C Stockholm är ett centralt hotell som ligger precis på Vasaplan med gångavstånd till både Stockholm Centralstation och Arlanda Express. Det gör det till ett populärt val bland affärsresenärer och konferensdeltagare, men också bland familjer, par och kompisgäng som inte vill ödsla tid på att ta sig mellan olika aktiviteter. Är du ute efter mysiga, centrala och prisvärda hotellrum i Stockholm är det alltså hit du ska bege dig!

Stockholms häftigaste bar

Förutom att Hotel C Stockholm erbjuder mysiga och modernt inredda hotellrum med mängder av aktiviteter precis utanför dörren så finns det faktiskt flera populära faciliteter som lockar även på plats. Vad sägs till exempel om att besöka världens första permanenta isbar – ICEBAR Stockholm by ICEHOTEL? Baren ligger i samma byggnad som hotellet och när du kliver in möts du av 40 ton is från Torneälven som formats av samma isskulptörer som arbetar med ICEHOTEL i Jukkasjärvi. Men kom ihåg att klä dig varmt, inomhus är det nämligen stadiga -5 °C!