Samarbeta med Hotel C Stockholm!

 

Vill du utöka dina intäkter samtidigt som du får ta del av exklusiva erbjudanden och rabatterade priser från Hotel C Stockholm? Isåfall har du kommit rätt!
Vi har tillsammans med vår partner Tradedoubler tagit fram ett affiliateprogram som gör det möjligt för publicister att stötta vår försäljning i utbyte mot konkurrenskraftiga provisioner.

lobby inside of hotel c stockholm

 

Så hur fungerar det?

  1. Registrering: Först behöver du registrera dig hos Tradedoubler och berätta vad du är för sorts publicist.
  2. Driva försäljning: Nu är det upp till dig att driva trafik och se till att besökarna väljer att klicka på länken för att sedan slutföra ett köp.
  3. Utbetalning: När du sålt för minst 500 kr kommer du att få en provision av summan som sedan förs in på ditt konto.

 

Varför vårt affiliateprogram?

Starkt varumärke
Hotel C Stockholm har funnits sedan 2001 och har sen dess hjälp till och skapat oförglömliga minnen för våra besökare. Genom att samarbeta med oss ser du till att dina besökare får erbjudanden av ett hotell de är bekanta med sedan tidigare.

12% provision
Vi erbjuder en generös provision på hela 12% av bruttobeloppet till våra affiliatepartners. Det gör att du snabbt kommer igång och oavsett försäljningsbelopp kan göra betydande vinst.

30 dagars cookie-window
Från och med att du fått en besökare att klicka på länken sparas en cookie i användarens webbläsare i 30 dagar. Det betyder att om besökaren klickar sig in på länken, stänger ner fönstret utan att ha slutfört ett köp men 29 dagar senare väljer att konvertera så räknas det som en försäljning. Du kan läsa mer om tekniken bakom spårningen hos Tradedoubler.

Bli Affiliate