Staycation

Ibland vill du ha lite semester och komma bort från vardagen men har kanske inte riktigt tid eller råd att dra iväg på riktigt i en vecka eller två. Då kan det vara läge att du unnar dig en staycation.

Packa väskan, ring en taxi och åk iväg, men mot centrum istället för Arlanda och checka in på Hotel Stockholm C. Stanna så länge du vill och njut av hotellivet som på en riktig semester, utan att lämna staden.

Stanna en natt, två nätter, eller kanske en hel vecka. Börja varje dag med en härlig hotellfrukost och ägna dagarna åt att återupptäcka din stad och allt vad den har att erbjuda i form av sevärdheter och restaurangutbud.

På Hotel Stockholm C får du upp till 15 procent rabatt när du bokar din staycation, men gör det redan idag. Rabatten är som högst om du bokar tidigt. Sedan blir den lägre ju senare du slår till.

SPADAG PÅ CENTRALBADET

Unna dig en dag av avslappning. Börja med att äta en härlig hotellfrukost med det bästa från vår buffé. Promenera sedan 10 minuter till vackra Centralbadet och kosta på dig en dag av bad, spabehandlingar och avkoppling. Du betalar från 250 kronor i entré och får då tillgång till bad och andra aktiviteter under resten av dagen.

Naturligtvis kan du lyxa till det extra med olika spabehandlingar och massage som du bokar på plats. När hungern börjar bli påträngande kan du välja mellan massor av mat och dryck från härliga Ecobaren.

CatharinaCatharinaGuest Experience Manager
  • Hotel location
  • Airport
  • Train station
  • Parking
  • Landmarks