ICEBAR Stockholm Staycation

Read more

Du är värd en minisemester utöver det vanliga. Njut av hotellivet på Hotel C när Stockholm är som vackrast!

Read more
’’ Hotellet ligger så centralt det går, precis vid centralen. Trevlig personal som finns att tillgå nere i lobbyn, bra rum, fin frukost. Kan rekommendera detta hotell både för jobb eller resa med familjen. - Gun Jansson, Sweden

Välkommen till Hotel C Stockholm

Vi är en del av Nordic Hotels & Resorts, som erbjuder dig ditt centrala hotellrum i Stockholm.
Vi vill tillsammans med dig och våra fyra värdeord Tryggt, Personligt, Enkelt och Stockholm skapa fina stockholmsminnen. Med hjärtat mitt i huvudstaden och med närhet till precis allt finns det mängder av sätt att skapa minnen på. Shopping, sevärdheter, souvenirer, historia, kungligheter och det vi stockholmare älskar mest – Fika! Allt finns utanför vår dörr som vi håller öppen för dig 24 timmar om dygnet. I våra 367 rökfria hotellrum med väl genomtänkta och utvalda material, färger och inredning sover du som en kung natten lång och vaknar upp till en gedigen frukostbuffé med ett utbud som passar de flesta.
Det spelar ingen roll hur du planerar att ta dig till Stockholm eftersom all kommunikation ligger hotellet nära till hands och tar dig fram till oss på ett enkelt sätt. Självklart rekommenderar vi tåget för miljöns skull. Kommer du från Arlanda Flygplats så tar Arlanda Express dig till oss på 20 minuter och 40 meter. Hos oss kan du som gäst nyttja vårt dygnet runt-öppna gym med ny utrustning i form av bland annat löpband, rodd, cykel och fria vikter. Vill man ta sig ut i naturen så finns fina joggingstråk längst vattnet bara kvarteret från hotellet.

Hemma hos oss upplever du inte bara storstadspulsen, här har du även chans att få ta del av den norrländska kylan och en liten del av Torne Älv, i Jukkasjärvi. Tack vare ett unikt samarbete med ICEHOTEL i Jukkasjärvi har vi Stockholms coolaste bar som håller -5°C året om. ICEBAR by ICEHOTEL STOCKHOLM serverar drinkarna i isglas och hela baren är en storytelling gjord av 40 ton is, hämtad direkt från Torne Älv.

I Stockholm finns alltid något att göra och ofta har du redan planerat din vistelse in i detalj.
Om du vill försäkra dig om att du inte missat något eller behöver fylla oplanerad tid med nya idéer så finns Stockholm info Desk för dig, vår egna lilla turistbyrå med all information du kan tänkas behöva inför ditt besök i vår stad.
Vi hjälper dig med personligt anpassade äventyr, ger dig guidade turer av vår Stockholmsexpert, Anna, och allt annat du kan tänkas behöva hjälp med. Godaste glassen? Bästa lekplatsen? Hetaste nattklubben? Hör av dig till oss, som har svaret till dig vare sig det är före, under eller efter ditt besök.

  • Hotel location
  • Airport
  • Train station
  • Parking
  • Landmarks
  • Hotspots