Boka online - Garanterat bästa pris

Boka

Ensam julgran söker

Varje år i december står omkring 190 ensamma granar utplacerade på Nordic Choice Hotels samtliga hotell.

Ett av dem är Hotel C Stockholm. Under vår gran uppmanar vi dig – vare sig du är hotellgäst, förbipasserande, konferensdeltagare eller personal – att lägga inslagna julklappar som vi distribuerar till barn i Stockholm som har det svårt.

Projektet Ensam julgran söker julklappar syftar till att uppmuntra alla människor att skänka en julklapp till välgörenhet. Effekten är inte bara att barn som har det svårt i vårt närområde i Stockholm får en inslagen julklapp. För varje gåva under vår gran skänker dessutom Nordic Choice Hotels 10 KR till UNICEF och deras arbete med att beskydda barn som utsatts för människohandel. Sedan 2012 har detta initiativ genererat över 130 000 julklappar. Välkommen med din gåva!

I år sammarbetar vi med Stadsmissionen unga station Järva som är en verksamhet som hjälper barn och unga mellan 0-16 år. Läs mer om det här

Under december månader skänker Hotel C Stockholm 10 % av all försäljning från vår shop direkt till stadsmissionen, unga station Järva. Om ni Vill skänka en julklapp så har vi upp till 40 % rabatt på utvalda varor.